Vi søker elektriker!

Akkurat nå har vi ledig stilling som elektriker, og oppfordrer deg som ønsker en spennende og allsidig jobb innen elektrofaget til å søke. Vi kan tilby et svært godt arbeids- og kompetansemiljø, og er opptatt av å skape trivsel og arbeidsglede. Vårt nedslagsfelt er Haugalandet, men vi har også flere jobber og prosjekter i Sauda, Sirdal, Haukeli og Vinje. Arbeidsoppgavene varierer fra alt til enkle serviceoppdrag i private boliger til større prosjekter i næringsbygg.  

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som elektriker
  • Førerkort klasse B
  • Selvstendig og løsningsorienter med god struktur og orden
  • Tidligere erfaring fra servicearbeid er ønskelig
  • Både nyutdannede og folk med erfaring søkes

Kan dette være noe for deg så send oss gjerne en søknad og CV på post@th-kolbeinsen.no.

For spørsmål rundt stillingen kan vi også kontaktes på tlf. 52850822.